Diskusjon:Pullprint

Fra IT-hjelp UiB


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?

--Dette er diskusjonssiden for artikkelen Pullprint. Foreslå endringer og kom med kommentarer her. Svein Tore Bidne 23. feb 2010 kl. 12:39 (UTC)Forslår å legge inn en samlet oversikt med lenker til hvordan sette opp private maskiner til å skrive til PullPrint via VPN. Altså, èn side der alle operativsystemene er listet opp (som her: https://it.uib.no/Vpn under «Guider for oppkobling»). De fleste operativsystemoppsett ligger tilgjengelig, men per i dag ligger de spredt (man må søke). Se https://it.uib.no/ithjelp/index.php?title=Spesial%3ASearch&search=oppsett+pullprint&go=G%C3%A5

Oppdatering: Ser at det har vært etterlyst før: https://it.uib.no/Diskusjon:UtskriftstjenesterForslag: Legge inn opplysninger/bruksanvisning om hvordan man kan bruke PullPrint-skriverne uten å bruke student- eller ansattkort. Altså, manuell pålogging med brukernavn, passord og hvilket domene man skal skrive (antar dette er forskjellig alt etter om man er student eller ansatt). Det hadde også vært fint om det lå en guide til hvordan gjestekontoutskrifter skal gjøres i PullPrint-systemet [Se her https://it.uib.no/Utskrift_for_gjester]


Skanningtjenesten burde vært mer aktivt promotert, kunne gjerne stått litt mer om hvor fantastisk den er. Den bør også ha sin egen side der det står mer om opsjoner o.l.

OCR-tjenesten må også nevnes og dokumenteres!

--Magne Bergland 30. jun 2010 kl. 06:26 (UTC)


Prisene i avsnittet "Priser for studenter samt ansatte som benytter studentskriver" gjelder bare for studenter! Det er egne priser for ansatte. Dette må rettes opp!

--Magne Bergland 15. jul 2010 kl. 10:17 (UTC)


Forselår endring i tekst på siden https://it.uib.no/Pullprint

Teksten "* - alle filtyper kan skrives ut, men PDF vil ta lang tid. Bruk heller PullPrintPDF-køene for utskrift av PDF." bør endres til "Alle filtyper kan skrives ut, men for PDF må du bruke PullPrintPDF-køene."

Vi (UB) har oppdaget at dagens opplysning ikke stemmer helt med virkeligheten; det blir dårlig/feil utskrift om man ikke bruker riktig skriverkø.

-- Markus Scholz 30. mars 2012


Det stemmer som at det ikke er helt riktig slik det står nå. Noen kombinasjoner av kø / printer med PDF-filer gir utskrift av PDF-koden (side på side med "søppel"). Vi skal rette informasjonen!

Magne Bergland 30. mar 2012 kl. 09:03 (UTC)