Forskjell mellom versjoner av «NVivo»

Fra IT-hjelp UiB
(Erstatter siden med «[https://uib.topdesk.net/solutions/open-knowledge-items/item/KI%201439/no/ Denne informasjonen finnes nå i UiBhjelp.]»)
Tagg: Erstattet
 
Linje 1: Linje 1:
[[en:NVivo]]
+
[https://uib.topdesk.net/solutions/open-knowledge-items/item/KI%201439/no/ Denne informasjonen finnes nå i UiBhjelp.]
 
 
'''NVivo''' er et program for kvalitativ analyse, som kan brukes på ustrukturerte data av ulik type og i ulike formater.
 
 
 
Universitetet i Bergen (UiB) har fått i gang en avtale (sitelisens) som medfører at studenter og ansatte ved UiB kan benytte NVivo til UiB-relatert arbeid (ikke til kommersiell bruk).
 
 
 
Les mer om hvordan du kommer i gang med på leverandørens nettsider: [https://www.qsrinternational.com/nvivo-qualitative-data-analysis-software/support-services/customer-hub/getting-started/getting-started-in-nvivo-for-windows Windows] eller [https://www.qsrinternational.com/nvivo-qualitative-data-analysis-software/support-services/customer-hub/getting-started/getting-started-in-nvivo-for-mac Mac].
 
 
 
 
 
== UiB PC (klientdriftet) ==
 
 
 
Du kan selv installere programmet "QSR NVivo 12" i [[Windows - Software Center|Software Center]] på Windows PC-er med UiB klientdrift.
 
 
 
== Privat eller selvdriftet PC/Mac ==
 
 
 
Programmet kan lastes ned fra [https://tjinfo.uib.no/program https://tjinfo.uib.no/program] til maskiner som ikke er driftet av IT-avdelingen. Her finner du også lisenskode i et eget dokument
 
[[Kategori:Sitelisensprogramvare]]
 
[[Kategori:Windowsprogramvare]]
 

Nåværende revisjon fra 8. feb. 2022 kl. 09:06