Forskjell mellom versjoner av «ADSL»

Fra IT-hjelp UiB
(Redaksjon er sentralisert)
(Erstatter siden med «[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=9b4ff39675744622b81b981c70e64034 Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.]»)
 
Linje 1: Linje 1:
{{Autoritativ informasjon}}
+
[https://hjelp.uib.no/tas/public/ssp/content/detail/knowledgeitem?unid=9b4ff39675744622b81b981c70e64034 Denne informasjonen finner du nå i UiBhjelp.]
 
 
'''Tidligere avtale som UiB hadde med HomeNet er avsluttet med virkning fra 30.9.2015. UiB skal etter 1.10. ikke betale fakturaer for bredbånd/internett til hjemmeadresse. Dette gjelder også andre hjemme-bredbånd fra andre leverandører som har blitt betalt av UiB. De ansatte som har fått innvillget dekning av bredbånd/internett hjemme fra arbeidsgiver for å dekke tjenstlig behov, vil etter dette få en kompensasjon som dekker kostnaden. De ansatte må selv sørge for å få gjort om abonnementet til privat abonnement hvis de har andre leverandører.'''
 
 
 
Nettverk er i større grad blitt en naturlig del av hjemmets infrastruktur, og behovene er blitt stadig mer differensierte. Det er derfor fattet en beslutning om å gå bort fra en felles avtale, og over til en ordning med fast månedlig kompensasjon for ansatte med tjenstlig behov for bredbånd hjemme.
 
 
 
Dette øker fleksibiliteten for deg som ansatt til å velge den leverandøren som passer ditt behov best.
 
 
 
Den månedlige kompensasjonen vil være på kr. 350,-. Beløpet er uavhengig av den reelle kostnaden med bredbåndsleveranse, men det forutsetter at du fremdeles har kostnader knyttet til bredbåndsleveranse.
 
 
 
Kompensasjonen vil fremgå som en egen linje på din lønnslipp. Kompensasjonen gis som lønn (som ikke medfører feriepenger eller pensjon) og beskattes dermed som annen lønn. Den blir ikke rapportert og beskattet som EK-tjeneste. Kompensasjonen vil gjelde fra 01.09.2015, men vil grunnet tidspunktene for lønnskjøring først være synlig på lønnslipp for oktober - seinere dersom skjema ikke er levert og behandlet i tide.
 
 
 
HomeNet skal ha kontaktet alle tidligere brukere av avtalen med tilbud om videreføring av leveransen til samme pris og vilkår som man har fått via UiB-avtalen. Avhengig av valgt hastighet vil prisen variere fra kr. 249,- til 269,- pr. mnd. pluss eventuell månedlig linjeleie á kr. 89 om du ikke har fasttelefon. Om du velger å takke nei til tilbudet fra HomeNet står det deg fritt til å inngå avtale med andre tilbydere, men eventuelle tilkoblingskostnader må dekkes av den enkelte.     
 
 
 
'''Alle som skal utbetalt kompensasjon må fylle ut og levere skjemaet [[media:Avtale om kompensasjon for bredbåndstjenester.pdf|"Avtale om kompensasjon for bredbåndstjenester"]] sammen med kopi av faktura eller annen bekreftelse på kundeforhold med bredsbåndsleverandør.'''
 
 
 
Se også [http://www.uib.no/foransatte/91763/bredb%C3%A5ndsavtale "Bredbåndsavtale"] på Ansattsidene.
 
[[en:ADSL]]
 
 
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 
[[Kategori:Innkjøp]]
 
[[Kategori:Nettverk]]
 
[[Kategori:Privat datamaskin]]
 

Nåværende revisjon fra 3. aug. 2020 kl. 09:35