Forskjell mellom versjoner av «Thunderbird»

Fra IT-hjelp UiB
(Sletta lenkje til gamal artikkel)
 
Linje 12: Linje 12:
 
== Oppsett av Thunderbird på privat maskin ==
 
== Oppsett av Thunderbird på privat maskin ==
  
*Siden [[Oppsett av e-post i Mozilla Thunderbird]] vil gi deg informasjon om hvordan du kan sette opp Thunderbird på hjemmemaskin eller annen PC som ikke er driftet av IT-avdelingen.
 
 
*[[Oppsett av e-post i Thunderbird]]
 
*[[Oppsett av e-post i Thunderbird]]
 
*[[Oppslag av adresser via LDAP i Thunderbird]]
 
*[[Oppslag av adresser via LDAP i Thunderbird]]

Nåværende revisjon fra 24. nov. 2017 kl. 14:21

MozillaThunderbird.jpg


Mozilla Thunderbird er en gratis e-post- og nyhetsklient som er utviklet av Mozilla Foundation etter samme modell som Mozilla Firefox. Programmet er en del av standardpakken av programvare som installeres på alle PC-er med Linux eller Windows som driftes av IT-avdelingen. På maskiner driftet av IT-avdelingen er Thunderbird ferdig konfigurert. Alle nye brukere ved UIB har Thunderbird som standard e-postklient. Per i dag har vi ingen støtte for kalenderfunksjonalitet i Thunderbird. Det er likevel mulig å sette Thunderbird opp til å motta e-post fra Exchange.

Vanlige problemer

Under Ofte stilte spørsmål om e-post vil du finne svar på en del problemstillinger som dreier seg om Thunderbird og e-post.

Oppsett av Thunderbird på privat maskin

Laste ned Thunderbird

Bruk og nedlasting av Thunderbird er gratis. It-avdelingen oppdaterer Thunderbird på driftede maskiner jevnlig, så du trenger kun å laste det ned til privat maskin.