Forskjell mellom versjoner av «Thunderbird»

Fra IT-hjelp UiB
(Endret kategorisering)
(Sletta lenkje til gamal artikkel)
 
(16 mellomliggende revisjoner av 6 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
{{BRA}}
+
[[Fil:MozillaThunderbird.jpg]]
Mozilla Thunderbird er en gratis e-post- og nyhetsklient som er utviklet av Mozilla Foundation etter samme modell som Mozilla Firefox. Programmet er en del av standardpakken av programvare som installeres på alle PC-er (Linux og Windows) som driftes av It-avdelingen. På maskiner driftet av It-avdelingen er Thunderbird ferdig konfigurert. Alle nye brukere ved UIB har Thunderbird som standard e-postklient. Per i dag har vi ingen støtte for kalenderfunksjonalitet i Thunderbird.
+
[[en:Thunderbird]]
  
 +
 +
Mozilla Thunderbird er en gratis e-post- og nyhetsklient som er utviklet av Mozilla Foundation etter samme modell som Mozilla Firefox. Programmet er en del av standardpakken av programvare som installeres på alle PC-er med Linux eller Windows som [[Klientdriftede maskiner|driftes av IT-avdelingen]]. På maskiner driftet av IT-avdelingen er Thunderbird ferdig konfigurert. Alle nye brukere ved UIB har Thunderbird som standard e-postklient. Per i dag har vi ingen støtte for kalenderfunksjonalitet i Thunderbird. Det er likevel mulig å sette Thunderbird opp til å motta ''e-post'' fra [[Exchange]].
  
 
== Vanlige problemer ==
 
== Vanlige problemer ==
  
 
Under [[Ofte stilte spørsmål om e-post]] vil du finne svar på en del problemstillinger som dreier seg om Thunderbird og e-post.
 
Under [[Ofte stilte spørsmål om e-post]] vil du finne svar på en del problemstillinger som dreier seg om Thunderbird og e-post.
 
+
<!-- *[[Thunderbird_mot_Exchange_med_ExQuilla]] -->
  
 
== Oppsett av Thunderbird på privat maskin ==
 
== Oppsett av Thunderbird på privat maskin ==
  
*Siden [[Oppsett av e-post i Mozilla Thunderbird]] vil gi deg informasjon om hvordan du kan sette opp Thunderbird på hjemmemaskin eller annen PC som ikke er driftet av IT-avdelingen.
+
*[[Oppsett av e-post i Thunderbird]]
*[[Oppsett av e-post i Thunderbird 3]]
+
*[[Oppslag av adresser via LDAP i Thunderbird]]
 
+
*[[Oppsett av e-post i Thunderbird mot kalender-serveren]]
  
 
== Laste ned Thunderbird ==
 
== Laste ned Thunderbird ==
  
Thunderbird er altså gratis, og kan lastes ned fra http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/
+
Bruk og [https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/all/ nedlasting] av Thunderbird er gratis.
 
It-avdelingen oppdaterer Thunderbird på driftede maskiner jevnlig, så du trenger kun å laste det ned til privat maskin.
 
It-avdelingen oppdaterer Thunderbird på driftede maskiner jevnlig, så du trenger kun å laste det ned til privat maskin.
 
[[Kategori:Thunderbird]]
 

Nåværende revisjon fra 24. nov. 2017 kl. 14:21

MozillaThunderbird.jpg


Mozilla Thunderbird er en gratis e-post- og nyhetsklient som er utviklet av Mozilla Foundation etter samme modell som Mozilla Firefox. Programmet er en del av standardpakken av programvare som installeres på alle PC-er med Linux eller Windows som driftes av IT-avdelingen. På maskiner driftet av IT-avdelingen er Thunderbird ferdig konfigurert. Alle nye brukere ved UIB har Thunderbird som standard e-postklient. Per i dag har vi ingen støtte for kalenderfunksjonalitet i Thunderbird. Det er likevel mulig å sette Thunderbird opp til å motta e-post fra Exchange.

Vanlige problemer

Under Ofte stilte spørsmål om e-post vil du finne svar på en del problemstillinger som dreier seg om Thunderbird og e-post.

Oppsett av Thunderbird på privat maskin

Laste ned Thunderbird

Bruk og nedlasting av Thunderbird er gratis. It-avdelingen oppdaterer Thunderbird på driftede maskiner jevnlig, så du trenger kun å laste det ned til privat maskin.