Forskjell mellom versjoner av «Test TIP2021»

Fra IT-hjelp UiB
Linje 37: Linje 37:
 
[[Fil:Student.jpg |450px |thumb |left| illustrasjon: colour box]]
 
[[Fil:Student.jpg |450px |thumb |left| illustrasjon: colour box]]
  
''Min nåværende arbeidsgiver la positiv vekt på den tverrfaglige kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom Bærekraftspakken da jeg ble ansatt. Det beste ved pakken var å studere og lære sammen med studenter fra helt andre fagbakgrunner.''
+
''Min nåværende arbeidsgiver la positiv vekt på den tverrfaglige kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom Bærekraftspakken da jeg ble ansatt. Det beste ved pakken var å studere og lære sammen med studenter fra helt andre fagbakgrunner.
 +
<br /> Kari Normann''
  
  

Revisjonen fra 3. des. 2021 kl. 09:56

Dette er en side for å demonstrere deler av produktet til gruppen "Studenter uten grenser" på TIP høsten 2021

BÆREKRAFTPAKKE

Hvordan skal vi sammen løse framtidens utfordringer og skape de beste bærekraftige løsningene? Emnepakken i bærekraft lar deg arbeide med disse spørsmålene med en tverrfaglig tilnærming. Bærekraft er et tverrfaglig felt, siden gode løsninger må lages i fellesskap.


Lengde: ett semester

Opptakskrav: 60 studiepoeng

Studiepoeng: 30 (3 emner á 10 studiepoeng)

Start: Høst og vår

Emnepakken inneholder følgende emner

ECON116 Miljø- og ressursøkonomi 10 sp høst


GEO131 Mat, miljø og bærekraftig utvikling 10 sp høst


SDG213 Klimaendringer – årsaker og konsekvenser 10 sp høst


Emnepakken belyser tema om miljø og bærekraft fra ulike perspektiver som utfyller hverandre.

Hva er en emnepakke?

En emnepakke er valgfrie emner som du kan bruke som frie studiepoeng. Emnene i pakken satt sammen på en slik måte at time- og vurderingsplan passer for disse emnene uten kollisjoner. I tillegg er det en faglig rød tråd skapt gjennom tverrfaglig koordinering mellom de ulike emnene i pakken.

Karriere

Med en emnepakke i bærepakke blir du en attraktiv arbeidstager. Bærekraft er blitt en integrert del av strategiene til styresmakter, offentlige virksomheter og i en stadig økende del av næringslivet.illustrasjon: colour box

Min nåværende arbeidsgiver la positiv vekt på den tverrfaglige kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom Bærekraftspakken da jeg ble ansatt. Det beste ved pakken var å studere og lære sammen med studenter fra helt andre fagbakgrunner.
Kari NormannHvordan søke?

Alle som har fullført 60 studiepoeng ved UiB kan søke. Det er ingen forkunnskapskrav, og vi oppfordrer personer fra alle fagbakgrunner til å søke.