Forskjell mellom versjoner av «Standard Fillagring Uten Speiling»

Fra IT-hjelp UiB
(Ny side: == Hva er standard fillagring uten speiling? == Dette er det samme som Standard_Fillagring men uten speiling til sekundær lokasjon i Tromsø. Det betyr at ved en eventuell større…)
 
m
 
Linje 1: Linje 1:
 
== Hva er standard fillagring uten speiling? ==
 
== Hva er standard fillagring uten speiling? ==
  
Dette er det samme som [[Standard_Fillagring]] men uten speiling til sekundær lokasjon i Tromsø.  Det betyr at ved en eventuell større krise, der vår primær datahall/lagrings-system ikke kan brukes lenger, så vil det ta vesentlig lenger tid før området ditt er oppe igjen.  Vi må da først få på plass nytt lagringsanlegg, og så må vi starte restore fra backup.  Dette kan gjerne ta mange uker før ting er oppe igjen.  Det er altså ikke større risiko for å miste dataene (de blir backet opp), men tiden før de er tilbake etter et totalt havari er veldig mye lenger (mange uker i stedet for noen timer).
+
Dette er det samme som [[Standard Fillagring]] men uten speiling til sekundær lokasjon i Tromsø.  Det betyr at ved en eventuell større krise, der vår primær datahall/lagrings-system ikke kan brukes lenger, så vil det ta vesentlig lenger tid før området ditt er oppe igjen.  Vi må da først få på plass nytt lagringsanlegg, og så må vi starte restore fra backup.  Dette kan gjerne ta mange uker før ting er oppe igjen.  Det er altså ikke større risiko for å miste dataene (de blir backet opp), men tiden før de er tilbake etter et totalt havari er veldig mye lenger (mange uker i stedet for noen timer).

Nåværende revisjon fra 7. feb. 2020 kl. 10:21

Hva er standard fillagring uten speiling?

Dette er det samme som Standard Fillagring men uten speiling til sekundær lokasjon i Tromsø. Det betyr at ved en eventuell større krise, der vår primær datahall/lagrings-system ikke kan brukes lenger, så vil det ta vesentlig lenger tid før området ditt er oppe igjen. Vi må da først få på plass nytt lagringsanlegg, og så må vi starte restore fra backup. Dette kan gjerne ta mange uker før ting er oppe igjen. Det er altså ikke større risiko for å miste dataene (de blir backet opp), men tiden før de er tilbake etter et totalt havari er veldig mye lenger (mange uker i stedet for noen timer).