Forskjell mellom versjoner av «Skjema»

Fra IT-hjelp UiB
(tabell)
Linje 6: Linje 6:
  
  
'''Søknad om tilgang til administrative fellessystemer''' finnes  via [https://intranett.uib.no/uPortal/Link?id=8051 Intranett].
 
  
  
Linje 12: Linje 11:
  
  
[[Telefoniskjema|'''Telefoniskjema''']]
 
  
  

Revisjonen fra 24. feb. 2010 kl. 14:41

Informasjon.gif Under utvikling! Denne siden er under utvikling og ble sist oppdatert 24.02.2010 av Mgmjv . Artikkelen kan eksistere på engelsk. Se etter en språklenke i menyen til venstre.

Viktig melding.gif Mangler kategorisering Denne siden er ikke kategorisert riktig eller ikke kategorisert i det hele tatt. Du kan hjelpe til ved å legge den til i kategorier.

Søknad om generell tilgang til sentrale IT-systemer (brukerkonto) for studenter, ansatte og andre ved UiB skal gjøres via SEBRA. Se egen informasjon om oppretting av brukerkonto.Bestilling av programvare: Ulik programvare bestilles på ulike måter. Se aktuell programvare. Skjemaet "Rekvisisjon av lisensiert programvare", evt i html-format, kan brukes for bestillinger av programvare der IT-avdelingen har kjøpt inn flere lisenser, og lisenskostnadene skal viderefaktureres til brukernes avdelinger.Område Skjema
Bestilling av programvare
Tilgang til administrative fellessystemer
Telefoni