Microsoft 365

Fra IT-hjelp UiB
Revisjon per 22. mai 2017 kl. 07:43 av Sab003 (diskusjon | bidrag)


Informasjon.gif Har du lyst til å gi oss en
Tilbakemelding
på denne siden?
Pmg-newOfficeLogo 135x30.png

UiB kan nå tilby Microsoft Office 365 til alle studenter gratis.

Office 365 gir tilgang til tekstbehandling, lagringsplass og samhandlingstjenester. Du får både tilgang til dette som en skytjeneste og programmer du kan laste ned og installere på din Windows-PC eller Mac (Word, Excel, PowerPoint med flere).

Skytjenesten kan du bruke på en hvilken som helst datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Her får du tilgang til rikelig lagringsplass i Microsoft OneDrive og funksjoner for redigering og samhandling. Du kan bl.a. dele dokumenter med andre og samarbeide om redigering av dokumenter.

Merk at skytjenester som Microsoft OneDrive ikke vurderes som sikre lagringssteder for sensitiv informasjon! Pass på at du ikke lagrer sensitiv informasjon i skyen med Office 365. Se også Skytjenester. Etter at du slutter som student, vil data du har lagret i OneDrive gjennom Office 365 bli slettet. Du kan eventuelt velge å videreføre abonnementet privat.


For å få tilgang til dette må du logge på Office 365:

"LOGG PÅ OFFICE 365 SOM UIB-STUDENT"

Husk: Logg på med brukernavn@uib.no for ansatte og brukernavn@student.uib.no for studenter. Sjekk denne siden for mer info: Slik logger du på Office 365

  • Her får du direkte tilgang til programmer som kan brukes på nettet, og dine filer.
  • Du finner informasjon om hvordan du kan ta i bruk Office 365 på nettbrett og smarttelefon.
  • Du kan laste ned Office-pakken for å installere på din maskin.

PS: EndNote X7 virker med Office 365 fra og med versjon X7.5. For å oppdatere til rett versjon kan en oppdatere via programmet eller laste ned oppdateringen fra denne linken: http://endnote.com/kb/129024

Se også: