Forskjell mellom versjoner av «Klientdriftede maskiner»

Fra IT-hjelp UiB
(Ny side: {{Kort side}} Klientdriftet maskin vil si at den er satt opp med UiB sitt standardiserte oppsett. Maskin har da et navn i form av MinAvd123456)
 
(La til litt mer info.)
Linje 1: Linje 1:
 
{{Kort side}}
 
{{Kort side}}
Klientdriftet maskin vil si at den er satt opp med UiB sitt standardiserte oppsett. Maskin har da et navn i form av MinAvd123456
+
{{WD}}
 +
{{UD}}
 +
En klientdriftet maskin er en stasjonær eller bærbar PC som har standard oppsett fra IT-avdelingen. IT-avdelingen klientdrifter maskiner med [[Windows XP]] og [[Linux]]. For [[Macintosh|Mac]] har ikke IT-avdelingen klientdrift, men tilbyr noen tjenester. Klientdriftede maskiner har navn i form av MinAvd123456, der tallene kommer fra siste del av IP-adresse.
 +
 
 +
 
 +
Se også [[Serviceerklæring fra IT-avdelingen|serviceerklæringens]] vedlegg om [[Beskrivelse av tjenesten installasjon og drift av klientmaskin|tjenesten installasjon og drift av klientmaskin]].
 +
 
 +
[[Kategori:Linux]]
 +
[[Kategori:Windows]]

Revisjonen fra 24. mar. 2010 kl. 11:10

Informasjon.gif Kort side! Denne siden er svært kort, men du kan hjelpe til med å utvide den.

En klientdriftet maskin er en stasjonær eller bærbar PC som har standard oppsett fra IT-avdelingen. IT-avdelingen klientdrifter maskiner med Windows XP og Linux. For Mac har ikke IT-avdelingen klientdrift, men tilbyr noen tjenester. Klientdriftede maskiner har navn i form av MinAvd123456, der tallene kommer fra siste del av IP-adresse.


Se også serviceerklæringens vedlegg om tjenesten installasjon og drift av klientmaskin.