Forskjell mellom versjoner av «IT-avdelingens planer for Windows 7»

Fra IT-hjelp UiB
(kategorisering)
 
(10 mellomliggende revisjoner av 5 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
{{Mangler lenker}}
+
#REDIRECT [[Windows 7 på UiB-PC]]
{{Autoritativ Informasjon}}
 
  
'''IT-avdelingens planer for Windows 7'''
+
[[Kategori:Windows]]
  
IT-avdelingen jobber for tiden med klargjøring for installasjon av [[Windows 7]] på pc-er i UiBs [[klientdrift]]. I løpet av desember 2009 vil IT-avdelingen begynne intern testing av Windows 7. Utrulling til andre enheter ved UiB vil skje miljø for miljø etter vellykket testkjøring på IT-avdelingen.
 
 
Opparbeidet erfaring og kompetanse er grunnlaget for hvordan vi nå drifter pc-er. Dette videreutvikles også med Windows 7, og inkluderer blant annet rutiner og regelsett for installasjon og konfigurasjon av både operativsystem og programvare. Brukervennlige løsninger tilstrebes, men sikkerhet og stabilitet må ufravikelig prioriteres først.
 
 
En enorm mengde programvare benyttes av de ulike fagmiljøer og IT-avdelingen har ikke mulighet til å teste alle programmer fullt ut. Vi vil derfor være avhengig av tilbakemelding fra brukerne om det oppstår problemer med spesielle programmer.
 
 
Windows 7 vil på UiB bli installert i [[64-bits]] versjon. Programvare som ikke støtter 64-bits arkitektur vil kunne kjøres med [[32-bits]] Windows XP installasjon ([[virtuell]] eller fysisk).
 
 
[[Windows XP]] vil fortsatt støttes av IT-avdelingen i overskuelig fremtid.
 
 
--
 
 
IT-avdelingen, 2009-12-01
 
 
[[Kategori:Windows 7]]
 
[[Kategori:Aktuelt 2009]]
 
 
[[Kategori:Regler, rutiner og retningslinjer]]
 
[[Kategori:Regler, rutiner og retningslinjer]]

Nåværende revisjon fra 9. mar. 2017 kl. 13:39

Omdirigering til: