Forskjell mellom versjoner av «Elektronisk sanntidskommunikasjon»

Fra IT-hjelp UiB
m (Små formateringsendringer.)
m
Linje 3: Linje 3:
  
 
'''Elektronisk sanntidskommunikasjon''' er et samlebegrep for kommunikasjon av flere typer, som
 
'''Elektronisk sanntidskommunikasjon''' er et samlebegrep for kommunikasjon av flere typer, som
[[fasttelefoni]], [[mobiltelefoni]], [[telefonkonferanse]], [[videokonferanse]], [[webkonferanse]] og [[lynmeldinger]]. Innen hver av typene kan det finnes mer enn en teknologi. Kriteria er, som navnet sier, at det foregår elektroinisk og i sanntid (det vil si tilnærmet direkte/samtidig begge/alle veier). På engelsk brukes begrepet [http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_communications unified communications (lenke til engelsk Wikipedia)].
+
[[fasttelefoni]], [[mobiltelefoni]], [[telefonkonferanse]], [[videokonferanse]], [[webkonferanse]] og [[lynmeldinger]]. Innen hver av typene kan det finnes mer enn en teknologi. Kriteria er, som navnet sier, at det foregår elektronisk og i sanntid (det vil si tilnærmet direkte/samtidig begge/alle veier). På engelsk brukes begrepet [http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_communications unified communications (lenke til engelsk Wikipedia)].
  
 
[[Kategori:Elektronisk sanntidskommunikasjon]]
 
[[Kategori:Elektronisk sanntidskommunikasjon]]

Revisjonen fra 3. apr. 2014 kl. 08:46


Elektronisk sanntidskommunikasjon er et samlebegrep for kommunikasjon av flere typer, som fasttelefoni, mobiltelefoni, telefonkonferanse, videokonferanse, webkonferanse og lynmeldinger. Innen hver av typene kan det finnes mer enn en teknologi. Kriteria er, som navnet sier, at det foregår elektronisk og i sanntid (det vil si tilnærmet direkte/samtidig begge/alle veier). På engelsk brukes begrepet unified communications (lenke til engelsk Wikipedia).