Forskjell mellom versjoner av «Datasikkerhet (Temaserie fra IT-avdelingen)»

Fra IT-hjelp UiB
(Litt justering av tekst)
Linje 1: Linje 1:
Datasikkerhet handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer som lurer, og IT-avdelingen bidrar med å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I syvende nummer i temaserien vår, vil vi også hjelpe deg med å få oversikt over hva du selv kan gjøre for bedre datasikkerhet, både privat og i jobb/studier.
+
'''Datasikkerhet''' handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer som lurer, og IT-avdelingen bidrar blant annet ved å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I syvende nummer i temaserien vår, vil vi også hjelpe deg å få oversikt over hva du selv kan gjøre for bedre datasikkerhet, både privat og i jobb/studier.
  
  
Last ned som pdf:
+
:'''[[Media:Temaserie_it_nr7_2014_datasikkerhet.pdf|Last ned som pdf]]'''
  
:'''[[Media:Temaserie_it_nr7_2014_datasikkerhet.pdf|Datasikkerhet, nr. 7 i temaserien fra IT-avdelingen]]'''
+
 
 +
Vi sender ut noen trykte eksemplarer til enhetene ved UiB og Uni før påskeferien. IT-assistentene vil også få noen hefter tilgjengelig for studenter. For å få flere tilsendt, kontakt [[BRITA]] eller kom innom oss og hent.
  
  

Revisjonen fra 3. apr. 2014 kl. 09:19

Datasikkerhet handler om å ta vare på elektronisk lagret informasjon. Det er mange farer som lurer, og IT-avdelingen bidrar blant annet ved å gjøre IT-tjenester og -infrastruktur sikrere. I syvende nummer i temaserien vår, vil vi også hjelpe deg å få oversikt over hva du selv kan gjøre for bedre datasikkerhet, både privat og i jobb/studier.


Last ned som pdf


Vi sender ut noen trykte eksemplarer til enhetene ved UiB og Uni før påskeferien. IT-assistentene vil også få noen hefter tilgjengelig for studenter. For å få flere tilsendt, kontakt BRITA eller kom innom oss og hent.


Se også:

Tidligere nummer i temaserien
Kampanjemateriell om passord, backup og mobil trygghet